Vintage camera kopen

Experimentele fotografie
Zin in experimentele fotografie? Ga helemaal terug naar de basis van fotografie! Koop een vintage camera en beleef het. De (vaak) 120 mm rolletjes kun je nog steeds krijgen (bijvoorbeeld bij Camera Nu.nl). Heb je geen eigen doka, laat de rolletjes dan ontwikkelen (bijvoorbeeld bij Fotovaklab Groningen.nl). Je kunt tegelijk een afdruk laten maken, of je kiest ervoor om alleen de negatieven te krijgen. Het scannen daarvan en het maken van een afdruk van de foto’s (na eventeel bewerken) maak jezelf. Hoe leuk is dat dan!?

Verzamelen
Oude foto camera’s lenen zich uitstekend voor verzamelen! Hele oude, minder oude, uit verschillende werelddelen. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal. De ontwikkeling van de fotografie aan de hand van vintage camera’s. Kun je je al voorstellen welke wereldgebeurtenissen uit het verleden zijn vastgelegd met de oude camera die bij jou in een mooie vitrinekast staat?

Decoratie
Hoe mooi is het om één of enkele vintage camera’s een plek in je interieur te geven? Wedden dat er maar weinig vrienden en kennissen zijn die er thuis één hebben staan? Het is mooi en trendy om er één op een mooie plek in je huis te geven. Het levert gegarandeerd aandacht en leuke gesprekken op!

In de aanbieding
Momenteel kun je bij mij de onderstaande vintage camera’s kopen. Per mail of telefoon (zie Contact) kun je checken of de camera nog beschikbaar is. De vintage camera’s worden goed ingepakt en aangetekend verzonden. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten (nationaal).


Warwick No.2 Camera
Warwick
Birmingham, England, ca 1930

Prijs: €59,-


Agfa Box B-2
Agfa Kamerawerk AG
München, Duitsland, 1937/1938

Prijs: €59,-


Jem Jr. 120
J.E. Mergott co.
New Jersey, USA, ca 1940

Prijs: €59,-


All-Distance Ensign
Ensign Ltd.
England, ca 1931

Prijs: €89,-


Agfa “Preisbox” Box 44
Agfa Kamerawerk AG
München, Duitsland, 1933/1938

Prijs: €59,-